Person bästa i marklyft!  | Bianca Antman - MommysFitForFight
Antman Bianca

Bianca Antman – MommysFitForFight

Annons

Person bästa i marklyft! 

Det blir verkligen en boost för humöret att sätta ett PB! Även om det inte riktigt var det Pbt jag hade hoppats på. 

Mitt första försök var på 100kg och jag fick upp den vikten en liten bit innan jag kände att jag inte skulle kunna hålla formen hela vägen upp. Då släppte jag vikten och testade på 90kg istället. Det gick upp lätt så jag la på 5kg till och där satt det! 95kg booyyaa! 

Däremot känns det som om jag skulle kunna få upp 100kg en dag där jag har sovit ordentligt. Awa är lite små sjuk och vaknar därför en del på nätterna just nu så nästa vecka ska jag göra ett nytt försök :). 

Vill ni se en video på lyftet så gå in på min insta @mommysfitforfight, inget PB utan video bevis :p 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Antman Bianca

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats