Varför?  | Bianca Antman - MommysFitForFight
Antman Bianca

Bianca Antman – MommysFitForFight

Annons

Varför? 

Kan man typ skära av sig vaden? Tror ni man hade klarat sig bra som thaiboxare då? Kanske inte, men just nu känns det som ett ganska bra alternativ. 

I lördags var jag och sparrades på Mastersgym var det var tänkt att jag skulle få till lite tuff sparring med bla Zina Djelassi. Dom hade kört igång lite tidigare och dum som jag var stressade jag in på passet utan att värma upp ordentligt. Tänkte lite “äh jag skyndade ju mig hit så jag e ju redan lite varm”. 

Jag hann köra två boxnings ronder som kändes bra och sen var det dags att köra igång med sparkar. Körde då med en jätte duktig kille som var snabb och rörlig och vid ett tillfälle när ronden led mot sitt slut tänkte jag att jag skulle köra en dubbel spark då han ofta pressade framåt efter att jag sparkat. Jag hann sparka en spark och när jag satte ner foten för att sparka nästa small det till i vaden. Jag fick sätta mig ner och Thamer (tränaren) kom och lindade mitt ben (för att stoppa blödningen), hämtade is påsar och mittsar så att jag kunde lägga benet i högläge. Det kändes inte jätte farligt när det var lindat (förutom att lindningen i sig gör CP ont) men när jag skulle resa mig för att ta mig hemåt gick det inte ens att stödja på benet, Fuck! Jag fick så mycket hjälp av alla fina människor <3 blev buren ut till bilen och sedan även upp från bilen. 

Jag hoppade att åka in till akuten efter avrådan att dem ändå inte gör något när det är en muskulär skada och avvaktade tills idag. Efter att ha hållt morgonen bootcamp klass på krykor fick jag skjuts till Sophia hemmet där de konstaterade att jag har fått en muskel bristning i vaden. Läketid? 4-8 veckor!? 

Golden girl championship som jag hade tänkt ställa upp i? 1,5 vecka = kört

SM i thaiboxning? 4,5 veckor = har jag inte gett upp hoppet på än. 

Det ser med andra ord inte så ljust ut för mig och jag blir galen! Fick upp ett minne på Fb igår. En artikel från Mr ringside “Skada stoppar Bianca Antman i SM”som skrevs för exakt 2 år sen. Det känns lite som om det här är nån sorts skämt? Och om allt har en mening så ska de bli intressant att se vad meningen med det här är för min del. Håll tummarna för mig  är ni snälla! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Antman Bianca

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats