Awa min Awa | Bianca Antman - MommysFitForFight
Antman Bianca

Bianca Antman – MommysFitForFight

Annons

Awa min Awa

Jag har alltid varit dålig på att ta bilder men när Awa kom hände någonting. Jag började fota som en galning, iaf en period men nu har det tyvärr börjat bli som vanligt igen :/. Jag försöker påminna mig själv men det kommer liksom inte naturligt för mig. Fattar inte hur när jag har världens sötaste lilla modell att fota. Men igår var dock min kusin Linn och hälsade på oss och då jävlar fotas de :p haha. Sjukt bra för mig som kan sno alla fina bilder sen! 

Vill bara äta upp henne!  Hon älskar att stå på soffbordet av någon konstig anledning och springer omkring som en liten galning nu. Helt sjukt hur snabbt det går från att stapla fram några steg till att springa fram helt (okej nästan helt) obehindrat. Hon är dessutom noga med att berömma sig själv genom att klappa händerna ofta och mycket. Dansar med i bra musik och vinkar både hej och hejdå, helst med båda händerna! Man kan inte låta bli att bli en sån där “töntig” mamma som vill visa upp allt ens barn gör för hela världen <3. Och varför skulle man ens behöva låta bli det föresten? Precis som med fotande så är detta väl också en fas som lär gå över så småningom så lika bra att embrace it :). 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Antman Bianca

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats