Antman Bianca

Bianca Antman – MommysFitForFight

Annons

11 månader senare

För exakt 12 månader sen idag så fixade mina underbara barndomsvänner en jätte fin babyshower för mig <3 då var min mage stoor och jag var såå nyfiken och förväntansfull inför att jag snart skulle få träffa det lilla livet som hade växt inuti mig i nio månader. Vi pratade namn, hur du skulle se ut, vem av mig och Abdou du skulle vara mest lik i sättet och gissade vilket datum vi äntligen skulle få träffa dig. Exakt en månad senare, en dag innan beräknat datum tittade du ut. Eller ja tittade ut och tittade ut, ut kom du iaf! 

Nu sitter jag här 11 månader senare med världens bästa, busigaste, vackraste och roligaste unge och jag är verkligen så tacksam att just du valde att komma till oss Awa! Älskar dig av hela mitt hjärta <3 

Kommentarer
Antman Bianca

Kommentera

Annons
stats